Som fabricants
Tots els nostres productes son integrament fabricats a la nostra fàbrica situada a 50km de Barcelona, sense intermediaris, per garantir un origen de qualitat en tots els recursos i materials que composen les nostres llars de foc.
La nostra experiència de més de trenta anys en la indústria de la calefacció de la llar és la millor garantia de qualitat de tots els productes que oferim.
Des que es va fundar l'empresa, el 1982, a Rocal hem mantingut sempre la mateixa vocació: crear una gamma de productes llars de foc metàl·liques, cassets, fogars, barbacoes, etc. que contribueixin a proporcionar a la teva llar l'ambient de confort i benestar que aporta el foc de llenya.
Qualitat i disseny
A Rocal disposem d’un ampli assortiment de productes perquè triïs el que et sembli més adequat per al teu habitatge. Les nostres llars de foc són el resultat de l’aplicació de mètodes d’alta tecnologia que combinem amb un acabat artesanal, cuidant al màxim tots els detalls i fent servir materials d’alta qualitat.

Procurem que el disseny sigui estètic i funcional. Volem que el producte escollit encaixi a la perfecció en els teus projectes.
El disseny funcional i estètic dels nostres productes fa que també col·laborem amb dissenyadors industrials que han inspirat alguns dels models més emblemàtics de la nostra marca.
Joan Gaspar
«La llar de foc representa un element cabdal en el confort d’un habitatge, un element amb el qual l’usuari interactua molt. La litúrgia de carregar-la de llenya i encendre-la és un moment important, un moment màgic, ja que precedeix el gaudi de l’escalfor i la companyia que dóna el foc.
Aquestes darreres llars de foc també busquen generar emoció fins i tot quan estan apagades, decorar i donar personalitat a un ambient, però sense estridències. Formalment són contundents i, alhora, lleugeres i proporcionen una gran visió del foc, aspecte que ha estat quasi una obsessió a l’hora de projectar-les; a més, ofereixen uns rendiments calòrics molt potents, i assoleixen un grau d’especialització que supera amb escreix la idea que un té del foc obert.

Tots els models han estat pensats per despertar emocions; uns cerquen més el vessant tradicional i altres reflecteixen una concepció més moderna, més arquitectural, però tots transmeten una alta percepció de qualitat.»
Les instal·lacions de Rocal són a Centelles, un municipi situat molt a prop de Barcelona.
Innovació i eficiència
A Rocal apostem per la millora constant dels nostres productes, per la innovació i per l'eficiència, i això ha fet possible que la nostra gamma se situï a la primera línia de l'avantguarda. Incorporem les últimes tecnologies per aconseguir un rendiment òptim i una emissió mínima de gasos al medi ambient, la qual cosa, a més, suposa un estalvi de combustible considerable.
Garantia i seguretat
Volem donar-te la seguretat que les nostres llars tindran una vida ben llarga. Per això, verifiquem tots els productes de la nostra gamma seguint les normatives europees de qualitat.

A Rocal, un dels objectius més importants que ens hem marcat és aconseguir que els nostres productes aportin la màxima seguretat al teu habitatge, i confiem en els nostres distribuïdors professionals perquè la instal·lació sigui un èxit i plenament satisfactoria per a tu.
Sostenibilitat
La llenya és un combustible de biomassa ecològic i econòmic. Aquest combustible natural, en el qual l'home ha confiat des de sempre, representa la font d'energia renovable per excel·lència. Utilitzar llenya en comptes de combustibles sòlids redueix els riscs derivats de l'efecte d'hivernacle, ja que no augmenta el diòxid de carboni en l'atmosfera.
A més, la llenya és un material fàcilment accessible, i la seva obtenció, relativament econòmica, contribueix a mantenir nets els boscos.

No hem d'oblidar tampoc que la llenya té una combustió suau i elegant; un foc de llenya acompanya i aporta aquest «toc» especial que converteix la teva casa en una veritable llar.