Rocal

Des que es va fundar l'empresa, el 1982, a Rocal hem mantingut sempre la mateixa vocació: crear una gamma de productes —llars de foc metàl·liques, cassets, fogars, barbacoes, etc.— que contribueixin a proporcionar a la teva llar l'ambient de confort i benestar que aporta el foc de llenya.
Les instal·lacions de Rocal són a Centelles, un municipi situat molt a prop de Barcelona.

La nostra experiència de més de trenta anys en la indústria de la calefacció de la llar és la millor garantia de qualitat de tots els productes que oferim.
Gràcies a l'equip humà i tècnic que hi ha darrere la marca, Rocal creix dia a dia i amplia els seus horitzons en l'àmbit nacional i internacional.
Qualitat i disseny
A Rocal disposem d’un ampli assortiment de productes perquè triïs el que et sembli més adequat per al teu habitatge. Les nostres llars de foc són el resultat de l’aplicació de mètodes d’alta tecnologia que combinem amb un acabat artesanal, cuidant al màxim tots els detalls i fent servir materials d’alta qualitat.

Procurem que el disseny sigui estètic i funcional. Volem que el producte escollit encaixi a la perfecció en els teus projectes.
Innovació i eficiència
A Rocal apostem per la millora constant dels nostres productes, per la innovació i per l'eficiència, i això ha fet possible que la nostra gamma se situï a la primera línia de l'avantguarda. Incorporem les últimes tecnologies per aconseguir un rendiment òptim i una emissió mínima de gasos al medi ambient, la qual cosa, a més, suposa un estalvi de combustible considerable.
Garantia i seguretat
Volem donar-te la seguretat que les nostres llars tindran una vida ben llarga. Per això, verifiquem tots els productes de la nostra gamma seguint les normatives europees de qualitat.

A Rocal, un dels objectius més importants que ens hem marcat és aconseguir que els nostres productes aportin la màxima seguretat al teu habitatge, i confiem en els nostres distribuïdors professionals perquè la instal·lació sigui un èxit i plenament satisfactoria per a tu.
La llenya
És un combustible de biomassa ecològic i econòmic. Aquest combustible natural, en el qual l’'home ha confiat des de sempre, representa la font d’'energia renovable per excel·lència. Utilitzar llenya en comptes de combustibles sòlids redueix els riscs derivats de l’'efecte d’'hivernacle, ja que no augmenta el diòxid de carboni en l’'atmosfera.
A més, la llenya és un material fàcilment accessible, i la seva obtenció, relativament econòmica, contribueix a mantenir nets els boscos.

No hem d’'oblidar tampoc que la llenya té una combustió suau i elegant; un foc de llenya acompanya i aporta aquest «toc» especial que converteix la teva casa en una veritable llar.
Com pots calcular la potència que necessita el teu habitatge?
Vivenda mal aïllada
Vivenda mitjanament aïllada
Vivenda molt ben aïllada